Зареждане

Rory MacDonald: Най-слабото ми представяне беше срещу Gegard Mousasi

Rory MacDonald: Най-слабото ми представяне беше срещу Gegard Mousasi
Публикувано на: Ноември 21, 2018 в 12:09 ч
Източник: DoloR
Шампиона в полусредна категория на Bellator, Rory MacDonald имаше шанс да спечели и втора титла, но беше победен категорично от Gegard Mousasi , който успя да го нокаутира във втория рунд на битката им през септември. MacDonald не изглеждаше себе си в тази битка и не успя да покаже абсолютно нищо от уменията си. Няколко месеца по-късно MacDonald споделя, че нямал мотивацията и желанието за битката, като дори не тренирал както трябва. Ето какво още сподели той:


Не знам каква беше причината. Явно времето не беше подходящо за тази битка. Все още не съм разбрал, но работя по въпроса. По време на тренировъчния камп си знаех, че не тренирам както трябва и че не е правилно. Залъгвах се, че давам всичко от себе си и трябва да се представя добре в клетката и да не изпускам този шанс. В края на краищата се оказа, че това е най-слабото ми представяне в кариерата и то в една от най-големите битки за мен в ММА. Това беше голямо разочарование, но вината си беше моя. Виня само себе си.

Чувствам се добре и не бях нервен. Бях отпуснат и може би бях твърде отпуснат. Нямах никакво желание да се бия здраво. Бях зает с това да живея комфортно и не обръщах внимание на тренировките. Видя се, че огъня в мен го нямаше. 



MacDonald все още е засрамен от загубата, но ще има шанс да се реваншира в битката си срещу Jon Fitch, която ще бъде от турнира в полусредна категория и ще се проведе февруари или март следващата година.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес