Зареждане

Rory MacDonald: Georges St-Pierre не е приключил с боевете

Rory MacDonald: Georges St-Pierre не е приключил с боевете
Публикувано на: Март 13, 2018 в 20:56 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Когато преди дни Georges St-Pierre даде първото си интервю за Часът на ММА, всички очаквахме да разберем, че той ще се бие скоро, но той направи точно обратното. GSP каза, че не се интересува от битки за пари и мисли повече за това да остави следата си в спорта. Той има списък с няколко бойци, но никой не е успял да го заинтригува, с изключение на Ben Askren, но според канадеца, той е неизвестен боец и на никого не му пука за него.
Докато всички ние продължаваме да се чудим дали той ще се бие отново, Rory MacDonald е решил да ни помогне като сподели своето мнение по въпроса:

"Дори и да загуби 5 поредни битки, това няма да засенчи постиженията му в спорта. Радвам се за него, защото той успя да постигне невероятни неща в своята кариера. Не мисля, че топ бойци като него трябва да се отказват от спорта толкова рано.

Според мен той е далеч от отказване все още и го показа, когато се завърна. Представянето му беше невероятно, въпреки че не се беше бил от около 4 години. Радвам се за него, защото той успя да приключи Bisping и се представи феноменално."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес