Зареждане

Рори Макдоналд се надява на повече битки в PFL

Рори Макдоналд се надява на повече битки в PFL
Публикувано на: Януари 1, 2020 в 10:16 ч
Бившият шампион в полусредната категория на Belator и настоящ боец на Professional Fighters League (PFL), Рори Макдоналд сподели, че иска да се бие доста по-често от два пъти годишно в новата организация - нещо, което той е правил само веднъж през 2014-та.

Вижте също: Извънредно: Рори Макдоналд напусна Bellator и подписа с PFL

"Искам да се бия възможно най-често. След битката ми с Роби Лоулър получих тежка контузия на носа, която ме държа дълго извън действие.

Имаше години, в които трябваше да се възстановявам доста. Имах само по един или никакви двубои годишно. Винаги обаче съм искал да съм по-активен. Така че искам това да се случи сега."

На Макдоналд ще му се наложи да се бие дори по два пъти в една вечер, ако стигне до финалите на PFL. Това е нещо, което го мотивира, особено след като е бил фен на PRIDE.

"Никога не съм си представял, че това може да се случи в съвременния ММА, но това е страхотна възможност. Това ми напомня на старата школа - PRIDE. Тогава бях дете и гледах турнирите и беше страхотно. Това показва истинската ти сила и характер.

Искам да видя кой ще изправят срещу мен. Това е интересното при PFL - винаги разнообразяват участниците си. Ще бъде страхотен сезон."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес