Зареждане

Роман Долидзе: Мразя псувните и никога не псувам!

Роман Долидзе: Мразя псувните и никога не псувам!
Публикувано на: Март 17, 2023 в 00:00 ч
Роман Долидзе се състезава в средна категория (12-1) и е един от най-добрите граплъри в настоящия списък на UFC.

"The Caucasian" е в серия от 4 поредни победи, като последните 3 са с нокаут и му носят бонуси. Опасността, която идва от Долидзе, прави предстоящата му битка в събота невероятно интригуваща. Роман ще се бие с Марвин Ветори в UFC 286, което ще се проведе в Лондон.

Въпреки поредицата от красиви победи и предстоящата голяма битка, Долидзе все още остава в сянката на медиите. В скорошно интервю за YouTube канала Captain Hardcore грузинецът говори за безкомпромисното си отношение към псувните.

Той твърди, че никога не е псувал и не може да понася ругатни.

"Сега дойде такова време, че хората се чувстват безнаказани и могат свободно да изразяват неща, които лично за мен са неприемливи. И в социалните мрежи, и в живота. 

Животът е станал толкова мек, че хората се спират на словесни престрелки. Те са свикнали да говорят неща, за които биха им отрязали езика в миналото. 

Не издържам, защото ми е трудно. Ние сме в Грузия, разбирате ли какво говорите ? Ако направиш такава грешка с мен, тогава е трудно да ти простя. 

Първо, никога не псувам, ако му отговоря със собствените му думи, ще се сниша до неговото ниво. Хората са станали толкова безотговорни в това, което казват, че го използват като нещо незначително. 

Аз изобщо не използвам ругатни. Нямам такова понятие. Никога не псувам.", сподели Долидзе.

Ако Роман успее да се справи с Ветори, тогава ще даде заявка за златото.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес