Зареждане

Рокхолд към ММА бойците: Не работете с мениджъри, които са част от UFC

Рокхолд към ММА бойците: Не работете с мениджъри, които са част от UFC
Публикувано на: Септември 6, 2022 в 02:00 ч
Последната битка на Люк Рокхолд на UFC 278 в края на миналия месец беше подходящо изпращане за един от големите бойци в средна категория. 

Рокхолд окачи ръкавиците след безумна битка с Пауло Коста. Въпреки че в крайна сметка загуби двубоя със съдийско решение, сърцатостта и смелостта, които Рокхолд показа, бяха подходящо сбогуване след 15-годишна кариера в ММА.

Люк не се притесняваше да казва своето мнение, дори когато знаеше, че ще вбеси Дейна Уайт. Сега той вече не е част от играта, но няма да спре да дава съвети на тези, които прохождат и нямат нужния опит в бойните спортове.

"Тези моменти, които те определят като мъж, мисля, че това са най-големите моменти. Има 3 , които наистина са най-добрите в кариерата ми. За мен това е моята битка с Роналдо „Жакаре“ Соуза. Това ме направи цял. 

Тази битка ме направи мъж. Това ми даде значение в живота. След това имаше битката с Крис Уайдман. Успях да го победя и да спечеля титлата в UFC. 

Накрая тази битка с Пауло Коста. Бях загубил себе си и оставях на хората да ме определят. Трябваше да се изгубя, за да се завърна. Показах на хората истината в тази битка.

Бойците трябва да работят с мениджър, който не е свързан с играта, който не е част от системата. Има ужасно малко мениджъри, които работят за UFC. Всички знаем кои са те.

Тези мениджъри прецакват спорта. Бойците, които работят с тях също са прецакани. Когато има мениджъри, които работят за UFC, те няма да се застъпят за теб, когато искаш тази стойност. 

Не играйте по системата, защото е лесно. Не подписвайте последния договор за битка, защото е лесно. Дръжте се до край и бъдете готови да заложите всичко", сподели Рокхолд пред Ариел Хелуани.

Съгласни ли сте с Рокхолд по темата с мениджърите ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес