Зареждане

Рокхолд: Избърсах се в Коста, за да му покажа, че е моята кучка

Рокхолд: Избърсах се в Коста, за да му покажа, че е моята кучка
Публикувано на: Август 26, 2022 в 12:00 ч
Люк Рокхолд разкри причината, която го накара да изцапа с кръвта си лицето на Пауло Коста на UFC 278. Двамата се биха миналия уикенд в подглавната битка на галавечерта в Юта, САЩ.

В една от най-странните сцени в историята на един вече нетрадиционен спорт, Люк Рокхолд избърса окървавеното си лице в лицето на Пауло Коста в последните моменти на мача. Обърканият Коста описа момента като „отвратителен“.

Пауло сподели, че си е взел много дълъг душ след кървавата баня. Бившият претендент за титлата вярва, че Люк е направил това, защото е бил разочарован от очертаващата се загуба.

Не това е била причината според Рокхолд, който даде интервю за Ариел Хелуани.

"Това е просто „майна ти“ към Коста. Аз влязох в битката да убивам, а Коста да се бие. Това е разликата. Чувствах се така, сякаш бях там, за да убия или да бъда убит, а той се опитваше да се измъкне. 

Аз избързах в търсене на приключване. Всичко щеше да приключи, ако бях заел доминантна позиция. Втурнах се напред и започнах да изоставам, след което не успях да се съвзема.

Просто се чувствах така, сякаш съм там с по-нисш мъж и исках да му покажа - „ти си моята кучка“.", сподели Рокхолд.", сподели Коста.

Люк загуби със съдийско решение, след което обяви, че се оттегля от ММА.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес