Зареждане

Роби Лоулър не мисли за оттегляне от ММА

Роби Лоулър не мисли за оттегляне от ММА
Публикувано на: Септември 21, 2021 в 04:00 ч
Бившият шампион в полусредна категория Роби Лоулър вече е на 39 години, но не мисли за оттегляне от ММА. Този уикенд той ще се завърне в клетката, за да направи реванш с Ник Диас. Двамата ще се бият на UFC 266, което ще се проведе в Лас Вегас.

Лоулър ще има на разположение 25 минути, за да отмъсти на Диас. В първата им битка Ник успя да го нокаутира преди 17 години. Сега Роби ще опита да спре серия от 4 поредни загуби и ще търси първа победа от 4 години насам.

За последно "Ruthless" загуби с решение от Нийл Магни през август 2020 година. Нова загуба за Лоулър може да го изхвърли от UFC. Той обаче няма да се оттегли от спорта, ако загуби този уикенд.

В интервю за TMZ Лоулър сподели следното за бъдещето си:

Не е възможно да се оттегля след битката с Ник Диас. Правя това от дълго време и тялото ми се чувства добре. Аз чакам добри битки, които да ме развълнуват. Това е една от тези битки. Ник Диас е голямо име и това ще бъде голямо събитие. 

Нямам идея кога ще се оттегля от ММА. Ще се бия, докато се чувствам добре и се наслаждавам на това, което правя. Ако тези неща са наред, тогава ще продължа да се бия. 

Човек никога не знае, защото всичко се променя бързо. Аз обаче се чувствам добре. Тялото ми е добре, както и ума. Ще продължавам напред. 

Време ли е за оттегляне на Лоулър от ММА ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес