Зареждане

Robert Whittaker не е впечатлен от Israel Adesanya

Robert Whittaker не е впечатлен от Israel Adesanya
Публикувано на: Февруари 27, 2019 в 00:00 ч
Шампиона в средна категория Robert Whittaker ще отсъства известно време от клетката, след като се оперира от херния. Това наложи спешни мерки и от UFC организираха битка за временна титла между Israel Adesanya и Kelvin Gastelum, които ще се бият на UFC 236. Много хора виждат в Adesanya следващата голяма звезда, но Whittaker не е впечатлен от него:



Мисля, че от гледна точка на стиловете Adesanya е по-добра битка за мен. Мисля, че ако скъся дистанцията ще го подложа под напрежение. Мисля, че битката с Gastelum е по-трудна за мен, защото той е корав боец с голяма глава и ще се опитва да ме пресира. 

Adesanya от друга страна не обича пресата и повече иска да играе от дистанция. Аз съм доста бърз боец и успявам да изненадвам другите. Не съм впечатлен от неговото представяне срещу Anderson. Всъщност повече ме впечатли представането на Anderson в тази битка. 


За мен втория рунд беше за Anderson, който е далеч от най-добрите си години и въпреки това се представи много добре. Аз се бих с корави бойци от топа и нека той направи същото и да видим какъв ще бъде след тези битки.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес