Зареждане

Robert Whittaker и Darren Till се разбраха за битка в Лондон

Robert Whittaker и Darren Till се разбраха за битка в Лондон
Публикувано на: Ноември 15, 2019 в 08:50 ч
Darren Till е готов за големите битки в средна категория и предизвика бившият шампион Robert Whittaker за битка в Лондон. Darren разбрал, че Robert иска да се бие с него в родината му и реши да приеме, като смята, че Whittaker не е готов за "The Gorilla".

Това обаче едва ли е така, защото веднага след предизвикателството Whittaker отговори и сподели, че двамата ще се видят в Лондон. Все още не е ясно кога ще се проведе това събитие, но вероятно ще бъде в първите месеци от 2020 година.

Robert е с рекорд 20-4 в ММА и беше в серия от 9 поредни победи и непобеден в средна категория. Това обаче се промени през октомври, след като Israel Adesanya го нокаутира във втория рунд и го свали от трона. Whittaker иска да си върне титлата, но ще трябва да мине през корав съперник.

Младата надежда Darren Till от своя страна е с рекорд 18-2-1 в ММА и се намираше в серия от 2 поредни загуби, но ги прекъсна по-рано този месец. Той дебютира в средна категория и победи Kelvin Gastelum с раздвоено решение в Ню Йорк.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес