Зареждане

Робърт Уитакър: По-добър боец съм от Каноние

Робърт Уитакър: По-добър боец съм от Каноние
Публикувано на: Август 11, 2020 в 05:00 ч
Бившият шампион в средна категория Робърт Уитакър изненадващо прие още една битка тази година. Той ще се бие срещу Джаред Каноние на UFC 254 през октомври, а победителя ще получи шанс за титлата в категорията. Следващия месец златото ще бъде заложено и за него ще се бият Пауло Коста и Израел Адесаня. Уитакър се завърна в играта в края на миналия месец и успя да победи Дарън Тил с решение.

Така бившия шампион се върна на победния път, след като миналата година загуби титлата си от Израел Адесаня. "The Reaper" печели 10 от последните си 11 битки и вярва, че е по-добър боец от Каноние. "The Killa Gorilla" е в серия от 3 поредни победи с нокаут, но това не притеснява Робърт. Ето какво сподели Уитакър за предстоящия бой с Джаред:


Мисля, че Джаред Каноние е един много опасен боец. Той има нокаутираща сила. Той е корав и безмилостен. В своите битки оказва натиск и постоянно върви напред. Сваляш го на земята и той се изправя. Разменяте удари в стойка и успява да те надхитри. Мисля, че като цяло съм по-добър боец от него. По-добър съм в стойка и съм по-бърз. Умея да се движа по-бързо от него. 

Мога да миксирам играта в стойка и на земя и така ще му дам една кошмарна нощ. Аз съм корав боец с кардио и мога да изкарам до решение. Мисля, че ще му бъде много некомфортно с мен в клетката. Вече няма да чакам. Ще се бия често, а не с дълги почивки. Обичам да се бия и това не е лоша работа. Здрав съм. Защо да не се бия с него ? Нямам други планове за октомври.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес