Зареждане

Робърт Уитакър обмислял оттегляне от ММА

Робърт Уитакър обмислял оттегляне от ММА
Публикувано на: Юни 30, 2020 в 08:42 ч
Бившият шампион в средна категория Робърт Уитакър обмислял да се оттегли от ММА. 29-годишния боец загуби титлата си от Израел Адесаня, който го нокаутира в края на миналата година. Това беше първа загуба за шампиона в категорията и му спря серия от 9 поредни победи. Робърт има само две битки в последните 2 години и споделя, че бил отегчен от ММА.

Той трябваше да се бие срещу Каноние по-рано тази година, но се оттегли от битката, защото имаше нужда от почивка. Уитакър бил на кръстопът и знаел, че ако не намери искрата за битки в себе си, то по-добре да окачи ръкавиците. Сега бившия шампион е намерил своята мотивация и ще се бие срещу Дарън Тил на 25-ти юли в Абу Даби. Ето какво сподели Робърт за това, което правил в последните месеци:


Знаех си, че ако не намеря тази искра по време на почивката, то тогава ще трябва да се оттегля от ММА. Трябваше да съм наясно с тази възможност, защото нямах идея какво ще правя по време на почивката и какво ще реша да правя след нея. Точно заради това беше доста странно за мен. Странно е и сега, когато се опитвам да ви го обясня. Нямах никакви планове, просто релакс и събуждане. 

Имаше случаи, в които лягах да спя и не си навъртах алармата. Лягах си и нямах планове за следващия ден. Ставах, говорих с моето семейство, а след това повтарях всичко. Беше странно, но имах нужда от това, защото изчисти доста неща от мислите ми. Излязох в почивка и не знаех какво да правя, защото бях напълно изцеден. 

Когато правиш нещо дълго време, идва момент, в който ти писва и нямаш мотивация за нищо. Дори и да е нещо, което обичаш, ако печелиш твърде много идва момент, в който ти писва от това. Дойде момент, в който бях изхабен и трябваше да почина. Не исках да правя нищо. Нямах идея какво искам да правя и не исках да ходя в залата. 

Починах си и започнах да работя, а  този огън просто се върна с по-голям плам от всякога. Просто имах нужда да променя някои неща и да ги направя малко по-различни от преди. Това, което се случва в света е ужасно, но нямаше по-добър момент от сега, защото така почивката ми се увеличи. Играех си с децата, вдигах тежести и сядах на компютъра. Това беше моето ежедневие с месеци.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес