Зареждане

Робърт Уитакър надигра Дарън Тил и победи с решение

Робърт Уитакър надигра Дарън Тил и победи с решение
Публикувано на: Юли 26, 2020 в 06:29 ч
Бившият шампион в средна категория Робърт Уитакър записа много важна победа в Абу Даби. Той сподели клетката с Дарън Тил в главната битка на вечерта. Двамата бойци си спретнаха здрав бой, в който си размениха по един нокдаун в началото. Срещата им стигна до решение, което беше единодушно за бившия шампион - (48-47, 48-47, 48-47). В първия рунд Тил започна много силно и вкара тежък удар с лакът точно в брадичката на Уитакър и го прати в нокдаун. Дарън се хвърли да приключва срещата, но Робърт успя да оцелее.

Във втория рунд нещата се промениха и този път Уитакър спипа Тил с удар и го прати на земята. Бившия шампион вкара мощен граунд енд паунд на Тил, но не успя да го приключи. В следващите рундове бившия шампион водеше по отбелязани удари и и продължи с тактиката си, която беше да обработва десния крак на Дарън. В края на битката Тил отвори аркада на главата на Уитакър, от която започна обилно да тече кръв. Робърт отбеляза няколко събарания в 5-тия рунд и така битката стигна до решение, което беше в негова полза.

Робърт успява да се върне на победния път, след като в края на миналата година загуби титлата си от Израел Адесаня. Тил от своя страна пак се връща към загубите и печели само 1 от последните си 4 битки. 








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес