Зареждане

Робърт Уитакър: Махачев няма да постигне своето срещу Волкановски

Робърт Уитакър: Махачев няма да постигне своето срещу Волкановски
Публикувано на: Ноември 22, 2022 в 00:00 ч
Бившият шампион на UFC, австралиецът Робърт Уитакър вярва, Александър Волкановски ще затрудни сериозно Ислам Махачев.

Двамата шампиони оглавяват събитието UFC 284, което ще се проведе на 12-ти февруари 2023 година в Пърт, Австралия. Залогът ще бъде титлата в лека категория, която е в притежание на Ислам. Александър има претенции да стане двоен шампион, но тестът е голям.

Букмейкърите не дават голям шанс на австралиеца, който държи титлата в категория перо. Да, Алекс изчисти своята дивизия, но сега се качва при по-големите. В миналото той е правил битки в лека и полусредна категория, но това беше в началото на кариерата му.

Именно в горната категория Волкановски инкасира единственото поражение в кариерата си. Всички очакват Ислам да прегази Волкановски, но Уитакър не е съгласен.

„Мисля, че това е трудна битка, тъй като Алекс се подготвя за този тест. Волкановски е истинска сила. Той се е бил и при по-големи категории. Няма да стане така, както всички си мислят.

Не мисля, че ще видим Махачев да постигне своето в битката с него. Мисля, че Махачев го очаква трудна битка.“, каза Уитакър пред FOX Sports Australia.

Ще успее ли Махачев да спечели ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес