Зареждане

Роб Фонт ще търси приключване в боя с Жозе Алдо

Роб Фонт ще търси приключване в боя с Жозе Алдо
Публикувано на: Декември 4, 2021 в 04:00 ч
Роб Фонт е доволен от това, че получи шанс за битка с легендата Жозе Алдо. Двамата ще се бият този уикенд в главната битка на UFC Vegas 44, което ще се проведе в Лас Вегас. Роб е в серия от 4 поредни победи и за последно победи Коди Гарбрантд през май тази година.

Фонт е с рекорд 19-4 в ММА и печели 5 от последните си 6 битки в клетката. Той приключва 12 от срещите си и не е губил с нокаут в ММА. Победа в тази среща ще приближи Фонт до титлата и той няма търпение да се докаже за пореден път.

В интервю за медиите преди срещата Фонт сподели следното:

Жозе Алдо е много опитен и издръжлив боец. Това момче е в играта от много време. Хората са луди, ако говорят, че е стар. Алдо е само на 35 години. Той е в серия от 2 поредни и успя да победи Муньос, а аз имам загуба от него. Жозе изглежда в добра форма. Това е опасна и здрава битка. 

Това е битка, която исках и имах нужда от нея. Вълнувам се. Очаквам големи десни удари и леви крошета от Алдо. Очаквам той да вкарва лоу кикове. Очаквам битката ни да продължи 5 рунда. Мисля, че е забавна и интересна битка. През цялото време ще търся приключване. Благодарен съм за този шанс. 

Победа над Алдо е готино нещо, но победа с приключване е много по-добре. Категорията е много добра и всички в топ 15 са убийци. Всички имаме сила и техника. За мен е привилегия да се бия с човек като Алдо.

Ще успее ли Фонт да победи Алдо ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес