Зареждане

RIZIN готови да приемат Алистър Овърийм

RIZIN готови да приемат Алистър Овърийм
Публикувано на: Март 5, 2021 в 00:00 ч
Нобуюки Сакакибара, който е глава на RIZIN сподели, че е готов да приемат легендарният Алистър Овърийм. Преди ден UFC взеха решение да се разделят с 40-годишната легенда и той е свободен да преговаря с други организации.

"The Reem" е с рекорд 47-19-1 в ММА и миналия месец загуби от Александър Волков, което му спря серия от 2 поредни победи. Той печели 4 от последните си 6 битки в MMA и звездата му изгря в Япония.

Определено има смисъл да го видим отново в Япония, но това зависи само от него. В интервю пред медиите Сакакибара сподели следното за Овърийм:

Мисля, че Алистър има много голяма роля в изграждането на спорта в Япония и по цял свят. Помня как отидох в Холандия, за да подпиша с Валентин Овърийм. Тогава видях Алистър, който беше на 17 години и на място реших да подпиша и с него. Мисля, че Алистър направи своя дебют в бойните спортове в Япония.

 Тогава той беше кльощаво момче, но все още помня впечатлението, което ми направи когато го видях за първи път. Имам слабост към него и мисля, че има смисъл за него да се оттегли в Япония. Ще имаме няколко събития тази година и голямо в края на годината. 

Може би той ще има интерес към това. Нямам проблеми да работя с него, ако числата са точни. Сигурен съм, че много фенове искат да го видят как се оттегля от спорта в Япония. 

Трябва ли Овърийм да отиде в Япония ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес