Зареждане

Рейес пожела битка за временна титла с Блахович

Рейес пожела битка за временна титла с Блахович
Публикувано на: Април 27, 2020 в 09:10 ч
Бившият претендент за титлата в полутежка категория Доминик Рейес отказва да приеме загубата от Джон Джоунс. Двамата мериха сили в началото на февруари в Тексас. Срещата между тях беше равностойна и претендента успя да създаде доста проблеми за шампиона. В крайна сметка след 25 минути битка стигнаха до решение, което беше противоречиво в полза на Джоунс.

Вижте още - Джоунс отряза Рейес и избра Блахович

Много хора не бяха съгласни с решението и Рейес не спира да настоява за реванш. Не е ясно какво ще се случи с шампиона, който се издъни и беше хванат да шофира с алкохол. Рейес е готов да се бият 2-ри пъти, но ако от UFC създадат временна титла, то тогава той е готов да мери сили с Ян Блахович:


Мисля, че Блахович е фантастичен боец и един от най-техничните в категорията. Мисля, че има доста сила. Смятам, че той е техничен звяр с доста опит. Очаквах битка с него още от победата ми на Каноние. Не знам дали помните, но тогава аз го предизвиках. Чаках битка с това момче и ако ще има временна титла, то нека го направим. Моето мнение е, че преди това ще направя реванш с Джоунс. 

Много ми харесва ситуацията в полутежка категория. Тази категория ще бъде вълнуваща, докато аз съм в нея. Ще бъде много забавно. Има много интеерсни битки за мен и списъка е дълъг. Има доста имена, които уважавам и искам да се бия с тях в бъдеще. Имаме Ракич, Прохазка, Кутелаба, Андерсън, Ян, Сантос и Джони Уокър. Ще бъде страхотно. Очакват ни интересни битки в следващите години.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес