Зареждане

Рейес иска да накаже Джон Джоунс за издънката

Рейес иска да накаже Джон Джоунс за издънката
Публикувано на: Май 4, 2020 в 08:47 ч
Доминик Рейес не спира да настоява за нов шанс срещу Джон Джоунс. Двамата се биха преди няколко месеца в Тексас, където Рейес се представи над очакванията, които имахме за него. Доминик затрудни сериозно шампиона в една равностойна битка, която стигна до решение. Съдиите отсъдиха в полза на Джоунс, който си запази пояса, а Рейес загуби непобедения си статут.

Мнозина все още вярват, че Джоунс е загубил срещата и това кара Рейес да настоява за втора битка. За негово съжаление "Bones" няма никакво желание да му даде реванш, защото иска ново предизвикателство в лицето на Ян Блахович. Наскоро Джоунс отново се издъни и беше хванат да шофира пиян, а от UFC все още не са го наказали. Доминик пожела да накаже шампиона и се закани, че ще го пребие:


Джоунс си е Джоунс и не може да се промени. Не е добре за него това, което се случи. Не е хубаво, защото той е шампион и хората ще мислят, че може да правиш всичко, без да има последствия. Вероятно трябва да му вземат титлата. Няма как да правиш такива неща и да нямат последствия. 

Като боец, който иска да се бие с него искам да го накажа. Искам да се бия с него. Трябва да има някакви последствия след това, което направи. Искам да го пребия. Титлата е моя, а Джоунс я държи в момента. Аз съм там, където има лъскав пояс. Не ме интерсува кой го държи. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес