Зареждане

Renato Moicano продължава да преследва своя идол Jose Aldo

Renato Moicano продължава да преследва своя идол Jose Aldo
Публикувано на: Септември 1, 2018 в 10:45 ч
Преди няколко седмици Renato Moicano предизвика за битка легендата Jose Aldo, но не получи отговор. Moicano има само една загуба от Brian Ortega, който успя да го събмитне, но преди това губеше срещата.  

След тази загуба Renato набързо навърза две поредни победи и е категоричен, че ще продължи да преследва Jose Aldo, който наскоро се върна на пътя на победата срещу Jeremy Stephens:

Jose е идол в Бразилия и също така е мой идол,  но трябва да сме колкото се може по-големи професионалисти. Тази битка има смисъл и победителя, ще се бие за титлата.

Имах интерес за реванш с Brian Ortega, но той няма да се бие с никого и ще чака Max Holloway, което означава, че докато чакаме трябва да се бием и аз искам някой, който е пред мен.

За мен ще бъде сбъдната мечта да споделя октагона с Jose Aldo и факта, че хората вече говорят за тази битка ме прави радостен.

Aldo има страхотна защита от събаряния и много рядко сме го виждали на земята. Трудно ми е да си представя, че ако се бием ще е на земя и според мен битката ще е в стойка.

Искате ли да видите Renato Moicano срещу Jose Aldo? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес