Зареждане

Renan Barao: Губя битките си, защото свалям много килограми

Renan Barao: Губя битките си, защото свалям много килограми
Публикувано на: Октомври 7, 2019 в 08:53 ч
32-годишният бивш шампион в категория петел Renan Barao не се представя добре в последните няколко години. Той е с рекорд 34-8-1 в ММА и се намира в серия от 4 поредни загуби за първи път в кариерата си. Той успя да спечели титлата в категория петел през 2012 година и я защити два пъти. Barao се намираше в серия от 32 поредни победи и през 2014 година загуби серията и титлата си от T.J. Dillashaw, който го нокаутира в 5-я рунд.

Тази загуба промени изцяло шампиона, който след нея записа 2 победи и 6 загуби. В своте 2 последни битки Renan се проваля на кантара и реши за следващата си битка срещу Douglas Silva de Andrade през ноември да се качи в категория перо. Barao сподели в интервю, че неговите загуби идват заради проблемите със свалянето на килограми и заради тях той не могъл да се бие на ниво:


Най-лошото нещо в категория петел е свалянето на килограми. Вредях на себе си във всяка от тези битки. Не успях да се представя добре. Не успях да тренирам добре и бях заседнал в диети. Гледам бойците, срещу които загубих и се чудя как е било възможно да падна от тях. 

Не можех да се бия в последните ми 4 битки. Сега вече съм нов човек. Аз съм по-щастлив и ентусиазиран. Преди цели 3 месеца бях на диети. Сега вече не е така и отивам щастлив и много развълнуван в залата. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес