Зареждане

Релсън Грейси беше освободен от затвора

Релсън Грейси беше освободен от затвора
Публикувано на: Януари 30, 2020 в 16:02 ч
Легендарният Релсън Грейси беше освободен от затвора, след като преди няколко дни го арестуваха, защото пренасял канабис по магистралата, която свърза Рио де Жанейро и Сао Пауло. Съдът е приел тезата на легендата, че той е пренасял канабиза, за да го използва за медицинска употреба. Новината беше потвърдена от членовете на семейство Грейси.

66-годишния ветеран беше с повдигнати обвинения в трафик на наркотици и го очакваха от 5 до 15 години затвор. Ето какво сподели пред MMAFighting Жоао Нето , който е адвокат на Релсън

Вижте още - Иконата в БЖЖ, Релсън Грейси арестуван за наркотици​​​

Спортистът и професор Релсън Грейси беше жертва на голямо недоразумение . Той живее в САЩ и е донесъл лекарства създадени на базата на канабис за терапевтични цели, всички индустриализирани и получени с рецепта в тази страна. 

Арестът му по време на рутинна проверка от полицейските служители беше своевременно отменен от съдебната система. Подобно лекарство вече може да бъде внесено само с рецепта, съгласно неотдавнашна резолюция на ANVISA, която дефилира всяка вероятност да бъде извършено престъпление. 


ANVISA, бразилската регулаторна агенция по здравеопазване, се произнесе в полза на лекарства, които са създадени на основата на канабис през декември. Поради това пациентите с рецепта могат да закупят продукти основата на канабис в аптеките в Бразилия.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес