Зареждане

Райън Кавано: Бойците на UFC са заробени с договори

Райън Кавано: Бойците на UFC са заробени с договори
Публикувано на: Ноември 29, 2021 в 13:30 ч
Райън Кавано от Triller критикува президента на UFC Дейна Уайт на Triad Combat, казвайки, че „Уайт плаща на своите бойци, колкото Кавано плаща на неговите обикновени служители“. През 2013 г. Кавано беше включен в списъка на Форбс с най-младите милиардери.

Парите определено не са проблем за Кавано, който вече направи няколко събития. Миналия уикенд видяхме новото шоу Triad Combat, в което ММА бойци мерят сили с професионални боксьори.

В главната битка нашата звезда Кубрат Пулев нокаутира в първия рунд Франк Мир. В интервю за медиите Кавано разкри, че е поканил Дейна Уайт да гледа на живо, но Уайт не беше на събитието.

Това явно не се хареса на Кавано и той сподели следното към своя конкурент:

Попитах Дейна Уайт дали иска да дойде да гледа нашето събитие, за да види как се прави продукция. Ние плащаме на нашите обикновени служители повече, отколкото Дейна Уайт на бойците в UFC. 

Уайт може само да се учи от нас. Нека продължава да не плаща на бойците и да си прибира своя дял. Робството чрез договори не е разрешено в Съединените щати. 

И все пак Джордж Сейнт Пиер, който официално се оттегли от UFC и даде да се разбере, че никога повече няма да се бие в ММА, не му е позволено да се бие в бокса. 

Джордж би могъл да изкара една от най-високите заплати в кариерата си, но не може, защото Дейна Уайт казва, че не може. Това просто е погрешно.

Прав ли е Кавано ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес