Зареждане

Райън Гарсия обяви, че се оттегля от бокса

Райън Гарсия обяви, че се оттегля от бокса
Публикувано на: Юни 21, 2024 в 02:00 ч
Бившият временен шампион на Световния боксов съвет (WBC) американецът Райън Гарсия обяви, че се оттегля от бокса.

През май антидопинговата организация VADA (Доброволна антидопингова агенция) обяви, че Гарсия е дал положителна проба за остарин. Тестът показа положителен резултат и за нандролон, но неговото присъствие в пробата не е потвърдено и сега сме в очакване на допълнителен лабораторен анализ.

Пробата е взета преди битката срещу бившия световен шампион на WBC Девин Хейни на 20 април, която завърши с победа за Гарсия с решение. Самият боксьор отрече да е приемал забранени вещества и възнамерява да съди VADA. Явно на Гарсия му дойде в повече и реши да се откаже на 25 години:

"Официално се оттеглих от бокса. Ще можете да ме видите отново, но що се отнася до бокса, не знам. Там има толкова много корупция, че приключих с това. Мога да стана актьор или певец. Продължавам да тренирам, но приключих с това.", написа Гарсия в Twitter.

 Гарсия има 25 победи и едно поражение на професионалния ринг. През юни той беше арестуван по обвинения във вандализъм за повреда на имущество на стойност над 15 000 долара в хотел.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес