Зареждане

Раян Гарсия готов да се бие с Шон О'Мали в UFC

Раян Гарсия готов да се бие с Шон О'Мали в UFC
Публикувано на: Февруари 28, 2024 в 11:00 ч
Умението на Раян Гарсия да използва Инстаграм и други платформи на социалните медии, за да си създаде последователи, доведе до това, че той привлича огромни тълпи на своите мачове, без все още да е спечелил световна титла. Гарсия ще има възможност да се оправи това на 20 април, когато ще се изправи срещу световния шампион в полусредна категория на WBC Девин Хейни в Барклис център в Бруклин, Ню Йорк.

Наскоро в социалните мрежи Гарсия се обърна към шампиона на UFC в полусредна категория Шон О'Мали. Уловката: Гарсия е готов да се бие с О'Мали в октагона на UFC.

"Гарантирано ще му сритам задника в ММА", заяви наскоро 25-годишният Гарсия за 29-годишния О'Мали в интервю за предаването The MMA Hour. "Аз съм натурален биткаджия. Току-що победих охраната си, който е борец. Просто го победих. Силен съм и имам зверска кондиция.

"Знам, че ще го нокаутирам в бокса - това дори не е честно спрямо него. Това, което е честно, е да се тествам в ММА."


Гарсия (24-1, 20 нокаута) казва, че е готов за двубой с О'Мали (рекорд в ММА: 17-1, 1 NC) и е говорил с президента на UFC Дана Уайт.

"Вече изпратих текстови съобщения на Дана", казва той.

Досега Гарсия не е получил отговор. Той също така уточни, че няма нищо лошо към  О'Мали. Той просто иска да се бие.

"Той пръв ме извика", каза Гарсия. "Второ, той се опита да претендира за моята тематична песен "Суперзвезда". Всъщност аз самият излязох с Lupe Fiasco. Не позволявай на хората да те прегазят, братко. Аз измислих това. Ти си просто един ходещ Конър Макгрегър-младши."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес