Зареждане

Раян Бейдър иска да отмъсти на Джон Джоунс

Раян Бейдър иска да отмъсти на Джон Джоунс
Публикувано на: Март 17, 2020 в 09:29 ч
Двойният шампион на Bellator, Раян Бейдър иска да си отмъсти на Джон Джоунс, който държи титлата в полутежка категория на UFC. Двамата се биха през 2011 година и "Bones" успя да го победи със събмишън във втория рунд. Това беше първа професионална загуба за Бейдър и такава загуба винаги боли. Той не я е забравил и иска да си го върне на шампиона.

Бейдър не успя да стигне до златото в UFC, но в Bellator спечели титлите в тежка и полутежка категория и се надява на съвместно събитие между двете организации, на което да се бият. Това е малко вероятно да се случи, но Бейдър определено е готов да го направи. Ето какво сподели той в интервю:


Да, няма как да спорим, че той не е най-добрия. Джоунс е непобеден. Да, той загуби с дисквалификация, но е непобеден в ММА. Джон успява да победи всички. Много бих искал да се бия отново с него. Двамата се бихме през 2011 година, но аз израснах много и се промених след тази битка. Промених се физически и психически и много искам съвместно събитие между двете организации, на което да се бием. Не е нещо, за което мисля постоянно, но ако се появи шанс, то аз съм готов. 

Бейдър ще брани титлата в полутежка категория през май срещу Вадим Немков.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес