Зареждане

Рашад Еванс иска да се оттегли 'на върха' след победа в Eagle FC

Рашад Еванс иска да се оттегли 'на върха' след победа в Eagle FC
Публикувано на: Февруари 9, 2022 в 00:00 ч
42-годишният Рашад Еванс се завърна след 4 години отсъствие от битките. Бившият шампион на UFC успя да запише победа над по-младия Габриел Чеко в Eagle FC 44 през януари.

Това бе първата победа на "Suga" след като надви с ТКО Чаел Сонен в UFC 167 през 2013-та. Сега, след като усети отново вкуса на победата, Еванс се чуди дали да продължи да се бие.

"Не знам, продължавам да се питам дали да се бия още или да оставя нещата така. Хубаво е да си отново на върха - от страната на победителите. Една част от мен ми казва да оставя нещата така. На този етап от живота ми не виждам много за какво да се бия.

Битките за мен винаги са били душевно пътуване и смятам, че съм преминал през изпитанията, които е трябвало да преодолея. Все още съм в залата, тренирам. Сигурен съм, че в даден етап ще изскочи някое предложение, което да ме накара да поискам още един двубой. Ще си помисля. На 42-години съм, така че ще видим...

Има огромна вероятност, че ще се бия отново. Записах победа, която толкова много бленувах. Сега след като я имам обаче, не искам да я нулирам със загуба."

Преди Eagle FC 44, Еванс беше в серия от 5 поредни загуби. С победата му над Чеко, Рашад подобри статистиката си на 20-8-1.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес