Зареждане

Raphael Assuncao срещу Rob Font в UFC 226

Raphael Assuncao срещу Rob Font в UFC 226
Публикувано на: Април 13, 2018 в 09:10 ч

Стана ясно, че ще добавят среща в категория петел между Raphael Assuncao и Rob Font в UFC 226. За момента единственият насрочен за тогава двубой е сблъсъкът между шампионите Stipe Miocic и Daniel Cormier.

Assuncao е готов да се бие за титлата, която сега е в ръцете на T.J. Dillashaw. Миналата година Assuncao надви Aljamain Sterling, Marlon Moraes и Matthew Lopez, поставяйки се в доста добра позиция, особено след като претърпя загуба от Dillashaw в UFC 200, чрез съдийско решение.

С тези победи Assuncao вярва, че трябва да получи шанс отново да се бие за титлата и да довърши трилогията с Dillashaw. Dillashaw, от своя страна обаче, планира да се изправи срещу шампиона в категория муха Demetrious Johnson, оставяйки Assuncao да търси срещи с опоненти като Dominick Cruz и Jimmie Rivera.

Въпреки че не получи желаната среща, Assuncao обеща да продължи да бъде активен и вече се вижда, че държи на думата си.

Ако се справи с Font, Assuncao ще бъде един от вариантите за Dillashaw, в зависимост как се развие реваншът му с Cody "No Love" Garbrandt в UFC 227.

Font, който е бивш CES MMA шампион в категория перо, се състезава по-рано тази година срещу Thomas Almeida, в UFC 220. Във втория рунд Font вкара сериозен висок ритник на своя опонент, който последва от няколко тежки удара, принуждавайки рефера да сложи край на мача.

Преди това Font претърпя загуба в първия рунд срещу Pedro Munhoz, в UFC Fight Night: Brunson срещу Machida. Това беше първата му загуба със събмишън.

UFC 226 се очаква да се проведе на 7-ми юли и ще бъде главното събитие на International Fight Week 2018.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес