Зареждане

Rani Yahya: Трябва да говориш, защото иначе хората те забравят

Rani Yahya: Трябва да говориш, защото иначе хората те забравят
Публикувано на: Септември 1, 2018 в 22:32 ч
Събмишън специалиста Rani Yahya не спира да впечатлява с всяко свое влизане в клетката. Преди седмица той отново успя да запише победа със събмишън над Luke Sanders и стана рекордьор по събмишъни в категория петел. Yahya има цели 20 победи със събмишън в своята кариера и си пожела битка с TJ Dillashaw, но това е малко вероятно да се случи на този етап.

Rani все пак ни обясни, че е трябвало да предизвика шампиона, защото ако не говориш, ще те забравят:

Говоренето е единствената опция, която имаме, защото ако не го правиш, ще те забравят. Продължавам да побеждаваш със събмишъни, но хората продължават да ме забравят. Предизвиках шампиона, защото мисля, че го заслужавам и ако не се бия с него, то поне нека е опонент от топ 10.

Винаги питат - кой искаш да е следващия ти опонент ? Аз не исках да казвам вече изтърканата фраза, който от UFC ми изберат и затова предизвиках Dillashaw. Искам да се бия с някои от тримата бивши шампиони в лицето на TJ, Cruz или Garbrandt. Целя се в шампиона и заслужавам поне опонент от върха в категорията.

Може би ще ми дадат Garbrandt, защото той е в серия от 2 поредни загуби. Мисля, че мога да го събмитна лесно, защото се говори, че не бил добър на земята. Той е добър борец, но аз имам опит с такива и ще мога да го победя. 

Откакто се завърна в категория петел Yahya е с рекорд 7-1 и още няколко победи и може да го видим в битка за титлата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес