Зареждане

Randy Couture: На UFC не им пука за бойците

Randy Couture: На UFC не им пука за бойците
Публикувано на: Ноември 23, 2018 в 23:13 ч
Randy Couture може и да е бивш шампион в две категории на UFC, както и член на залата на славата на организацията, но когато има нередности, Couture не смята да си затваря очите. Couture и президентът на UFC, Dana Whitе не са първи приятели и дори се стигна до там, че White забрани на Randy да присъства на събития на организацията, освен като фен. Това се случи още когато сина на Randy, Ryan се биеше в UFC. Couture беше гост на Submission Radio и сподели, че UFC вече не се интересуват от спорта, а от бизнеса:


Знаете, че UFC искат да налагат техните строги правила за използване на забранени вещества, но някак си определен човек успя да мине през тях и въпреки че се провали, все още се бие. Което трябва да ви навежда на въпроса - Какво се случва ? Очевидно е за всички, че те си играят с ранглистите, както си искат. Това, което за тях има смисъл от гледна точка на бизнеса определено се случва. На UFC не им пука за бойците.

Не ги интересуват ранглистите. Много момчета получават шансове, а не са ги заслужили, но това не е нещо, което ме изненадва. В края на краищата е важно да има продаване на платени гледания и това е всичко. Без съмнение DC е шампион в тежка категория и те ще искат да го изправят срещу боец, който е голям като него и може да събере гледания. Това е най-важно за тях.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес