Зареждане

Randy Couture: Conor McGregor заслужава повече в UFC

Randy Couture: Conor McGregor заслужава повече в UFC
Публикувано на: Март 8, 2018 в 23:47 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Парите са влияние и ако това е вярно, тогава Conor McGregor е най-влиятелният боец в UFC. Да, той не се е бил от 2016 в UFC и не защитава титлата си, но той определено може да си позволи това и от UFC няма какво да направят. McGregor си го заслужи, защото докара огромни приходи както за себе си, така и за организацията. Това е и причината легендата Randy Couture да мисли, че McGregor заслужава по-голямо парче от баницата в UFC:

"Ще е интересно да видим какво ще стане с него и дали отново ще се бие в UFC. Имаше доста слухове и приказки дали ще му отнемат титлите, дали ще се бие. Ще се завърне ли, с кого ще се бие, кога ще се бие? Мисля, че най-важният въпрос е какви пари ще получи, след като вече има 100 милиона от боксовата среща с Floyd. Какво са готови от UFC да му предложат, за да се бие отново за тях? Защо той ще иска по-малка сума от тази, за която се би в бокса?

Гарантирам ви, че те няма да му дадат такава сума, но защо да се бие за тях в такъв случай? Мисля, че трябва да знам какви пари изкарва UFC от събитията, в които участвам, за да мога да преговарям с тях за по-голям дял от печалбата. Ако аз съм Conor McGregor, ще искам по-голям дял - може би 15% или 17% от цялата печалба."



Ясно е че Conor McGregor заслужава повече след всички пари, които е направил за организацията. Според вас от UFC ще дадат ли на McGregor това, което заслужава?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес