Зареждане

Рамзан Кадиров: Усман, Гейджи и Сехудо да се запишат доброволци

Рамзан Кадиров: Усман, Гейджи и Сехудо да се запишат доброволци
Публикувано на: Ноември 29, 2022 в 00:00 ч
Преди няколко дни стана ясно, че Камару Усман, Хенри Сехудо и Джъстин Гейджи гостуват в Чечня.

Вижте още - Трима бивши шампиони на UFC гостуват на Рамзан Кадиров в Чечня

Тримата бойци на UFC посетиха полигона на специалните сили в Гудермес, където тренираха стрелба. Лично президентът Рамзан Кадиров ги е поканил на гости. Карим Зидан от медията BloodyElbow критикува бойците и призова останалите медии да направят същото.

Зидан е върл критик на Кадиров, а последната критика му донесе заплаха за убийство. В социалните мрежи Кадиров показа видео от визитата на тримата бойци, които стрелят на полигона.

Ето какво написа Рамзан:

„От първите дни на началото на специалната военна операция в Украйна Руският университет за специални сили се превърна в истинска ковачница на професионални войници. Тази слава се разнесе за него далеч извън пределите на страната ни.

Затова не е изненадващо, че този университет винаги предизвиква особен интерес сред гостите на републиката, включително много световни знаменитости. Този път звездите на UFC Камару Усман, Хенри Сехудо и Джъстин Гейджи пожелаха да посетят известния университет.

Веднага след пристигането си в нашата република, спортистите искаха да видят как е изграден подготвителният процес. Те с голямо удоволствие разговаряха с нашите инструктори, отработиха различни методи на тактическа стрелба и военна подготовка. 

Сега бойците ще могат смело да се записват като доброволци и да служат на интересите на страната ни. Шегите са си шеги, но момчетата наистина получиха много положителни емоции от посещението. 

Сега те искат да поканят други бойци на UFC да се присъединят към нас, така че спортистите да могат да гледат как истински мъже и защитници на Отечеството се учат да се бият. 

Е, ние сме готови да им предоставим такава възможност.“, написа Кадиров.

В последните години много звезди от бойните спортове посещават Кадиров. Това със сигурност ще продължи и в бъдеще.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес