Зареждане

Рамзан Кадиров след санкциите от САЩ: Това е дебилизъм

Рамзан Кадиров след санкциите от САЩ: Това е дебилизъм
Публикувано на: Декември 13, 2020 в 05:00 ч
Преди няколко дни стана ясно, че САЩ налагат санкции на чеченската ММА организация ACA и бойния клуб Ахмат. Санкциите са насочени срещу Рамзан Кадиров, който е собственик на организацията и клуба. Американските власти обвиниха Кадиров в участие в убийството на Борис Немцов и нарушения на човешките права. Главата на Чечения беше включен в т. Нар. "Списък на Магнитски".

Вижте още - САЩ наложиха санкции срещу чеченската ACA и бойния клуб Ахмат

Цялото имущество на Кадиров и свързаните с него юридически лица, намиращи се в САЩ или на територията на американското законодателство, ще бъде запорирано. Освен това на американските граждани и компании е забранено да общуват с лица от санкционните списъци. Всяко сътрудничество е забранено, от бизнес взаимодействие до финансова помощ.

Наскоро шампионът в полусредна категория на UFC, Камару Усман беше гост на Кадиров, а визитата явно ще е последна за него в близките години. Преди време Флойд Мейуедър също отиде на визита в Чечения, но с наложените санкции и той ще забрави за това. Ето как коментира санкциите Кадиров в социалните мрежи:

Приятели, Америка започна да се бори със спортa, съпругите, децата, благотворителните организации, спортистите и други. Има само едно име за това -„ дебилизъм“, защото никога не е имало нещо по-абсурдно в историята на човечеството.

Не е ясно как това ще се отрази на няколко ММА бойци на UFC, които се продукт на боен клуб Ахмат. Хамзат Чимаев и Хабиб Нурмагомедов също са близки с Кадиров, но с тези санкции вероятно ще се отдалечат от него.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес