Зареждане

САЩ наложиха санкции срещу чеченската ACA и бойния клуб Ахмат

САЩ наложиха санкции срещу чеченската ACA и бойния клуб Ахмат
Публикувано на: Декември 12, 2020 в 06:00 ч
САЩ наложиха санкции срещу чеченската ММА организация ACA и бойния клуб Ахмат. След ММА организацията футболният клуб Ахмат Грозни, който е собственост на Кадиров също е в списъка със санкциите. Пълен списък с компании и лица, свързани с лидера на Чечения, е публикуван на официалния уебсайт на Министерството на финансите на САЩ. Дали това ще се отрази на руските бойци, представляващи бойния клуб Ахмат и играещи в чужбина, не е известно.

Наскоро действащият шампион на UFC в полусредна категория Камару Усман посети Грозни, но по всичко личи, че скоро няма да се осмели да повтори това посещение. Възможно е провеждането на европейски събития от ACA да е под въпрос, а за бойците, които са играли в организацията и са решили да продължат кариерата си в САЩ, получаването на американска виза може да се превърне в проблем, който често виждаме в последните години. Пресен случай е Майрбек Тайсумов, който вече дълги години се бори за виза и все още няма такава.

Преди годинa Рамзан Кадиров беше на събитието на UFC в Абу Даби, където Хабиб Нурмагомедов защити титлата си с победа над Дъстин Поарие. Тогава Дейна Уайт беше попитан дали го е видял, но той отрече и отказа да коментира темата. Кадиров не е много обичан в САЩ и доста често му трият профилите в социалните мрежи.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес