Зареждане

Рамзан Кадиров подкрепи Zubaira Tukhugov и го посъветва да удря по-здраво

Рамзан Кадиров подкрепи Zubaira Tukhugov и го посъветва да удря по-здраво
Публикувано на: Октомври 18, 2018 в 22:09 ч
Zubaira Tukhugov беше изваден от битката си с Artem Lobov, която трябваше да се проведе след седмица в Канада. Tukhugov удари Conor McGregor след UFC 229 и в момента е заплашен от уволнение. Zubaira, който е родом от Грозни, Чечня беше подкрепен от своя президент Рамзан Кадиров, който го посъветва да удря по-здраво:

Zubairа, ти знаеш кой си и откъде си. Помня те още от малко момче от фамилията Tukhugov  , което се биеше по полетата в близо до Tsentaroy. Не се тревожи, защото не си сам в това. Ти имаш нас - твоите съграждани. Зад гърба си имаш най-добрия клуб под слънцето Akhmat MMA, който ще ти урежда битки на възможно най-високо ниво. Видят те как удари Conor и това не е наш обичай, защото ако беше щеше да е различно. Ако си дал дума да застанеш зад своя приятел, то тогава помни - удряй както те учеха на онези ливади тихо, остро и здраво или както казват удари го на бутона(нокаутирай го). 


Изглежда дори и да напусне UFC, Tukhugov няма да остане без работа, защото в организацията WFCA, която е собственост на Кадиров - винаги ще има място за него. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес