Зареждане

Рамзан Кадиров: Чеченската ACА е по-силна от UFC

Рамзан Кадиров: Чеченската ACА е по-силна от UFC
Публикувано на: Септември 9, 2019 в 10:00 ч
Качил: DoloR
Рамзан Кадиров, който е президент на Чеченската република беше сред гостите на UFC 242, което се проведе миналия уикенд в Абу Даби. Кадиров подкрепяше представителите на боен клуб "Ахмат" Mairbek Taisumov и Zubaira Tukhugov, както и своя приятел Khabib Nurmagomedov.

В началото на годината Кадиров и чеченския бизнесмен Mairbek Khasiev обединиха своите организации WFCА и ACB в новата организация ACA, в която се състезават и няколко български бойци. Кадиров е следил внимателно всички битки и стигнал до заключението, че неговата организация ACA е много по-силна от UFC:


Скъпи приятели! Яркото бойно шоу UFC 242 се проведе в Абу Даби. Като част от събитието се състояха 13 битки. Спортисти от Русия участваха в много двубои, включително представители на Чеченската република. Те се подготвиха с цялата си отговорност за турнира, тренираха усилено, като взеха предвид потенциала на съперниците. 

В бойните изкуства има резултати, които не винаги зависят от нивото на подготовка на спортистите. Представителите на боен клуб "Ахмат" Taisumov и Tukhugov проведоха зрелищни двубои, достойни за победа, но според съдиите резултатът беше на страната на съперниците. Добри впечатления останаха от двубоя на Liana Jojua. 

Днес отново се уверих, че нашата организация за смесени бойни изкуства ACA е най-силната в света. Тя е по-зрелищна и безкомпромисна в двубоите на бойци от висок клас. Ще продължим да работим за подобряване на нашата лига. 

Поздравявам изключителния ММА боец Khabib Nurmagomedov и целия треньорски щаб начело с баща му Аbdulmanap Nurmagomedov за защитата на шампионската титла. Много сме щастливи и от победите на Islam Makhachev, Omari Akhmedov и Muslim Salikhov. Пожелавам на всички наши бойци успех и по-нататъшни успехи!


Кадиров беше в залата, а на пресконференцията Dana White беше попитан за това дали двамата са се виждали. Президента на UFC се разграничи от него и сподели, че не го познава и не го е виждал. Преди години Рамзан предложи на UFC да организира битки до смърт между състезателите на двете организации.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес