Зареждане

Рафаел дос Аньос се справи с Пол Фелдър

Рафаел дос Аньос се справи с Пол Фелдър
Публикувано на: Ноември 15, 2020 в 06:48 ч
Опитните ветерани на UFC в лека категория Рафаел дос Аньос и Пол Фелдър се биха в главната битка на UFC Fight Night 183, което се проведе в Лас Вегас. Двамата си спретнаха здрав дуел, който стигна до съдийско решение, а то беше в полза на бившия шампион в лека категория от Бразилия - (47-48, 50-45, 50-45).

Тяхната среща беше избрана за бой на вечерта и им донесе бонуси от по 50 000 долара. В началото Рафаел започна много агресивно и се нахвърли с удари и ритници. Фелдър успя да му отвори аркада на челото. Бразилеца успя да пренесе битката на земята, а Фелдър се изправи на крака и вкара тежък ъперкът. Пол отбеляза още няколко добри попадения до края на рунда.

Във втория рунд Рафаел започна да вкарва своя прав десен, а Фелдър му го върна със здрави удари и лакти. Дос Аньос атакува с удари в тялото и пак пренесе боя на земята. В третия рунд Рафаел настоятелно търсеше събаряне и успя да го постигне. Бившия шампион доминираше, а Фелдър се изправи на крака и му вкара лакти. Към края на рунда бразилеца пак пренесе битката на земята.

В четвъртия рунд двамата си размениха тежки попадения и няколко пъти боя беше пренасян на земята. Рафаел вкара тежък ритник на Фелдър и успя да контролира дистанцията. В последния рунд Фелдър вече нямаше кардио и тръгна да търси нокаута. Той опита да вкара тежък удар, но Рафаел успя да избегне неговите набези. Пол не успя да направи почти нищо в този рунд и съдиите отсъдиха раздвоено в ползва на дос Аньос - (47-48, 50-45, 50-45).

С тази победа Рафаел слага край на серия от 2 поредни загуби. Той печели 2 от последните си 6 битки в UFC. Фелдър от своя страна навлиза в серия от 2 поредни загуби с раздвоени решения. 

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес