Зареждане

Rafael dos Anjos: Всички ми казват, че трябва да убия Colby Covington

Rafael dos Anjos: Всички ми казват, че трябва да убия Colby Covington
Публикувано на: Юни 4, 2018 в 12:59 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Rafael dos Anjos излиза в битка за временната титла срещу Colby Covington на UFC 225. Той ще брани честта и на своята родина, която Covington обиди през 2017г. Сега дни преди битката Rafael dos Anjos е затрупан с молби да убие своя съперник:

"Доста бразилци ме срещат по улицата и ми пишат, че трябва да убия това момче. И преди съм попадал в такива ситуации, но сега е малко по-различно. Имам почти 40 битки и знам какво трябва да направя, за да победя - няма напрежение при мен. Трябва да победя заради мен самия, защото никой не го иска повече от мен и точно заради това трябва да победя. Той направи всички тези глупости за реклама, но това не е точния начин - но в събота всичко ще се реши. Аз съм хладнокръвен боец и когато влезем в клетката няма да има приказки, а бой с правила.

Разбира се, с тези неща, които той каза, ще бъда малко по-мотивиран, но няма да им обърна голямо внимание, защото аз се боря, за да изхраня своето семейство, а това е най-голямата мотивация. Ще бъде много добра битка."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес