Зареждане

Rafael dos Anjos в 'мазен скандал' след UFC 225

Rafael dos Anjos в 'мазен скандал' след UFC 225
Публикувано на: Юни 13, 2018 в 09:12 ч

Rafael dos Anjos отнася сериозни критики след загубата си със съдийско решение, която претърпя от Colby Covington в UFC 225 през изминалия уикенд.

"Chaos" твърди, че бразилецът се бил намазал с нещо преди битката им за временната титла, която продължи пет рунда, за да затрудни опонента си с повалянето му на земята.

"Щях да го сваля на земята и да го ступам, но тейкдауните ми не бяха толкова ефективни, тъй като беше мазен. Сигурен съм на 100%. Обикновено няма начин човек да ми се измъкне в такава ситуация, а него го усещах как ми се изплъзва. Той е просто един измамник. Преди срещата се е мазал сигурно с кокосово масло или каквото е там, а после и с бебешко олио. Няколко пъти нападнах краката му, но ми се изплъзваше."

Навярно няма да има последствия, тъй като Covington все пак отбеляза победа, спечелвайки си не само временната титла, но и възможност за битка срещу първенеца в дивизията, Tyron Woodley.

Що се отнася до Dos Anjos, той се връща сред останалите бойци като Stephen Thompson и Demian Maia, които не успяха да се справят с опонентите си Woodley и Covington.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес