Зареждане

Rafael dos Anjos събмитна Kevin Lee в четвъртия рунд

Rafael dos Anjos събмитна Kevin Lee в четвъртия рунд
Публикувано на: Май 19, 2019 в 06:02 ч
Rafael dos Anjos и Kevin Lee се изправиха един срещу друг на събитието, което се проведе преди малко в Ню Йорк. Двамата премериха сили в полусредна категория. Rafael и Kevin идваха след загуба и всеки от тях търсеше победата, но dos Anjos беше този, който успя да я постигне. Бившият шампион в лека категория събмитна Lee в 4-тия рунд и прекъсна серията си от 2 поредни загуби, а Lee от своя страна навлиза в серия от 2 поредни загуби. В първия рунд двамата започнаха да си разменят силни ритници и удари. Lee успя да прати Rafael в нокдаун и след кратка игра на земята RDA успя да се изправи. Двамата продължават да разменят удари и скъсяват дистанцията, за да мерят силите си в граплинг. Lee и RDA си разменят удари в клинч.

Във втория рунд RDA започна с ритник, а Lee скъсява дистанцията и двамата отново започват граплинг битка. RDA опитва гилотина, но без успех. Двамата разменят по няколко удари и пак влизат в клинч, където разменят колена. Kevin вкарва кроше, а след него и десен. В третия рунд двамата си разменят ритници в тялото. RDA вкарва леви прави на Lee и успява да го събори на земята, но Lee успява да се изправи.

RDA отново събаря Kevin Lee и опитва да му вземе гърба. Lее отново се изправя и опитва събаряне, което е успешно. RDA успява да се изправи и вкарва леви на Lee. В четвърия рунд Lee започва с коляно и десен. RDА отвръща с ляв и двамата си разменят ритници. Двамата размеят нови ритници и удари. Битката се премества на земя, където RDA успява да приложи arm-triangle choke и Lee се предава в 4-тия рунд.












Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес