Зареждане

Rafael dos Anjos готов за двубоя срещу Robbie Lawler

Rafael dos Anjos готов за двубоя срещу Robbie Lawler
Публикувано на: Декември 14, 2017 в 16:00 ч
 
 След няколко загуби в лека категория и не успявайки да защити титлата, Rafael dos Anjos реши да се премести в полусредна категория. Това решение обмисляше още преди победата си срещу Donald "Cowboy" Cerrone. И за момента се оказва правилен избор. Той бележи победи над Tarec Saffiedine и Neil Magny, като наскоро дори и спомена за среща с Robbie Lawler.
 
"Вече се чувствам свободен. Мога да ям хората, без да оставам гладен след всяко хранене. Преди 70-80% от подготовката ми беше свързана с контрол над теглото. Сега пак трябва да свалям килограми, но е много по-лесно. Мога да имам нормален живот, да се радвам на тренировките, като се съсредоточавам повече върху техниките. Не съм бил толкова щастлив."
 
 
"Най-хубавото е, че не си говорим глупости. С Lawler ще влезем в клетката и ще си свършим работата като мъже, като бойци. Липсва ми това усещане. Напоследък всички само се плюят в социалните мрежи, а на мен това не ми се отдава. Бива ме да се бия. Rob също. Ще направим добро шоу за феновете. На 33 съм и се чувствам невероятно. Щастлив съм, че се преместих в по-горна категория и че всичко останало в живота ми се нарежда."
 
Без нападки, без скандали в социалните мрежи. Единствено двама достойни опоненти. Идния уикенд предстои да разберем кой ще се доближи до титлата, която в момента е в ръцете на Tyron Woodley. Дали RDA ще успее да се добере до шампионската позиция още веднъж, в друга категория?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес