Зареждане

Rafael Carvalho с провалени планове за полутежка категория след загубата от Mousasi

Rafael Carvalho с провалени планове за полутежка категория след загубата от Mousasi
Публикувано на: Май 31, 2018 в 08:33 ч

Bellator 200 не протече по очаквания начин за Rafael Carvalho.

Най-продължителният шампион в организацията изгуби титлата си в средна категория в срещата си с Gegard Mousasi, с ТКО още в първия рунд.

Carvalho вярва, че най-голямата му грешка са били ритниците в краката, както и това, че е ддал шанс на Mousasi за тейкдауни още в началото на срещата, след които не можел да се изправи. С бързите действия на Mousasi, беше въпрос на време реферът да сложи край на срещата.

"Той направи всичко възможно, за да ме държи на земята. Винаги беше една крачка пред мен. Сложно беше, нямаше как да се докажа. Това, което ме притеснява е, не че загубих, а че не успях да покажа нищо от себе си. Беше неговият момент - това ме дразни най-много."

Carvalho с удоволствие би се изправил за реванш срещу Mousasi, но е наясно, че това едва ли ще се случи. Бразилецът, чиято серия от 15 поредни победи беше прекратена от Mousasi в 7-мата му поява в клетката на Bellator, иска да бъде готов да си възвърне титлата, когато му дойде времето.

"Нека видим какво искат от Bellator. Може да желаят да се бия няколко пъти преди да ми дадат реванш. Ще си почина няколко дни, ще изгледам срещата и ще видя какво можех да направя по различен начин, за да съм сигурен, че няма да повтарям грешките си."

Carvalho е готов да се завърне след месец-два, по-добър от всякога.

"Дори и да трябва да изкачвам стълбата отново - стъпало по стъпало, ще го направя. Не виждам никакъв проблем. Не бързам. Ще мисля за това, което е най-добро за мен и няма да правя нищо, за което да съжалявам. Ще седнем с треньора и мениджъра ми и ще разгледаме ситуацията."

Един от вариантите, ако Carvalho беше успял да надвие Mousasi, можеше да бъде неговото преместване в полутежка категория. Той имаше намерение да се пробва в новата дивизия по-късно тази година.

"Мисля, че бих имал преимущество, ако не трябва да свалям толкова килограми. Добре се чувствам в средна категория, но съм отворен за предложения. Ако Scott Coker ме иска в по-горна категория, бих го направил."

"Въртеше ми се тази идея в главата, ако бях спечелил, но да кажем, че плановете малко се промениха за момента. Искам да си възвърна титлата. Не бързам, ще го направя поетапно."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес