Зареждане

Quinton Jackson нокаутира Wanderlei Silva във втория рунд

Quinton Jackson нокаутира Wanderlei Silva във втория рунд
Публикувано на: Септември 30, 2018 в 07:43 ч
Quinton Jackson се изправи срещу Wanderlei Silva в подглавната битка на събитието Bellator 206, което се провежда днес в Калифорния. Това беше 4-та битка между двамата ветерани, като Silva имаше 2 победи с нокаут, а Jackson 1 с нокаут.

Двамата не си докоснаха ръкавиците в началото на битката и беше ясно, че тук ще има нокаут, защото никой нямаше да търси битка на земята. Така и се случи двамата влизаха в люти размени в първия рунд, като Jackson успяваше да държи центъра на октагона, а Wanderlei стоеше с гръб до мрежата и вкарваше удари след което бързо се измъкваше. В края на първия рунд Jackson вкара силни удари на Silva, които реши да бяга, а Quinton го призова да се срещнат в центъра на клетката.

Втория рунд започна ударно и двамата отново влизаха в люти размени. Jackson беше с над 10кг по-тежък от Silva и успя да го нарани с десен, но Wanderlei оцеля и потърси клинча. Quinton му вкара нов десен, който свали Silva на земята и Jackson го засипа с удари, което накара рефера да прекрати срещата във втория рунд.

С тази победа Quinton успява да отмъсти да Silva и сега двамата има по 2 победи с нокаут един над друг. Wanderlei най-вероятно ще се оттегли след тази битка, защото ще преследва кариера в политиката.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес