Зареждане

Пьотр Ян заинтересован от двубой с Ти Джей Дилашау

Пьотр Ян заинтересован от двубой с Ти Джей Дилашау
Публикувано на: Февруари 5, 2020 в 08:20 ч
Боецът в категория петел на UFC, Пьотр Ян е заинтересован от двубой с бившия шампион Ти Джей Дилашау при завръщането му тази година.

Дилашау, който е двукратен шампион в категорията, е извън Октагона от януари 2019-та, заради положителен допинг тест. Наказанието му изтича тази година и Пьотр сподели, че с удоволствие би го посрещнал обратно.

"Искам този двубой Хората казват, че ще е интересна битка, защото имаме сходни стилове на игра. И двамата предпочитаме боя в стойка, имаме тежки удари и търсим максимално бързото приключване.

Ще бъде интересно. Откакто започнах кариерата си, гледам неговите двубои. Той ми харесва като боец. Затова ще се радвам да се изправя срещу него. Мисля, че ще се случи. Мина вече една година и той ще се върне."

Въпреки положителния допинг тест, руснакът е уверен, че Дилашау ще се върне чист.

"Не ме интересуват миналите му допинг тестове.

Хванаха го и той не отрича. Не ме интересува. Сега той ще бъде тестван по-внимателно. Така че при следващия си двубой ще е чист."

Ян в момента е без опонент, след като насрочения му двубой срещу Марлон Моарес бе отменен. Руснакът идва след победа с нокаут над Юрая Фейбър в UFC 245 и все повече се доближава до двубой за титлата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес