Зареждане

Пьотр Ян: Уверено спечелих битката със Стърлинг

Пьотр Ян: Уверено спечелих битката със Стърлинг
Публикувано на: Юли 6, 2021 в 04:00 ч
Бившият шампион в категория петел Пьотр Ян разкри, че няма да приеме битка, която да не включва титлата в дивизията. През март тази година Ян беше шампион и заложи златото си в битка с Алджамейн Стърлинг.

През цялото време Пьотр доминираше в битката и не даваше никакви шансове на своя съперник. Ян беше на няколко минути от защита на златото си, но в 4-тия рунд вкара непозволен удар и загуби с дисквалификация. Това беше първа загуба за Пьотр в UFC и му спря серия от 10 поредни победи.

В момента Стърлинг се възстановява след операция, която отлагаше дълги години. Много хора смятат, че така той си печели допълнително време като шампион. Малцина са тези, които вярват, че Стърлинг заслужава да е шампион.

Алджамейн обаче си вярва и ако зависи от него, тогава няма да даде реванш с Ян. Всъщност Стърлинг няколко пъти загатна, че иска да се бие с друг боец, но Ян планира да го чака и да направят реванш в края на годината.

В интервю за руските медии Ян сподели следното:

Все още няма точна информация за моя битка, но ние се фокусираме върху ноември. Мисля, че това трябва да е реванш срещу Алджамейн Стърлинг. 

Сега е неподходящо за мен да се бия в битка, която не е за колана, тъй като всички видяха, че коланът ми беше отнет. 

Да, имаше грешка от моя страна, но аз уверено спечелих тази битка срещу безспорния претендент за титлата. Затова нашата задача и цел е да се борим само за колана.

Ще успее ли Ян да си върне златото ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес