Зареждане

Путин влага 600 милиона рубли, за да направи училище в Дагестан, което ще носи името на Khabib

Путин влага 600 милиона рубли, за да направи училище в Дагестан, което ще носи името на Khabib
Публикувано на: Юни 13, 2019 в 00:00 ч
Дългогодишният президент на Русия, Владимир Путин ще инвестира 600 милиона рубли ($9.3 милиона), за да създаде училище в Дагестан, което ще носи името на шампиоът в лека категория Khabib Nurmagomedov. Новината сподели бащата на Khabib, Abdulmanap в интервю за руските медии. Всичко това се случило, след като Khabib помолил Путин да увеличи средстава за образование в Дагестан. Ето какво точно каза Abdulmanap Nurmagomedov:


Наскоро Khabib се свърза с Путин по телефона и след този апел Владимир Владимирович Путин подписа указ, с който на Република Дагестан е отпуснато около 600 милиона рубли за откриване на училище на име Khabib Nurmagomedov. Надявам се, че тези пари ще отидат за целта, което е възможност децата да се учат по-добре, да се образоват, да дадат резултати. Ще работим по него. "

Khabib и Путин са близки и веднага след неговата победа над Conor McGregor, Путин му се обади, за да го поздрави. Когато Khabib се прибра в Русия беше поканен на среща с него. Цялото интервю с бащата на Khabib - тук.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес