Зареждане

'Провалът на Усман е петно върху всички от отбора на Хабиб'

'Провалът на Усман е петно върху всички от отбора на Хабиб'
Публикувано на: Ноември 21, 2023 в 05:00 ч
Вадим Немков коментира драмата около провала на допинг тест от страна на Усман Нурмагомедов.

Двамата руснаци са шампиони в Bellator, които бяха продобити от PFL. Наскоро стана ясно, че Усман е дал положителна проба за стероиди. Това се е случило след битката му срещу Брент Примус, която се проведе през октомври.

Усман беше наказан от Атлетическата комисия, която отмени победата му. Той обаче запази титлата си, която ще му бъде отнета, ако B пробата потвърди допинга. Усман се оправда, че този провал идва от лекарство, което лекар му предписал.

Немков смята, че този провал е неволен, но критиките ще бъдат жестоки.

 "Чух за този провал. Всъщност е неочаквано, защото никой от екипа на Хабиб не беше хванат с допинг.  Мисля, че това беше неволно. Може би е направил пропуск някъде, ял е нещо нередно. 

Всяко подобно събитие вреди на репутацията на отбора. Разбира се, не е желателно да попадате в такива ситуации. 

Както се казва: „Лошият PR също е PR“. Но този вид PR е много лош. Защото това петно ще падне върху целия отбор. Ето това е обидното. 

Няма да се учудя, ако сега злите езици започнат да критикуват. Виждаме Конър, който казва, че Ислам Махачев употребява стероиди. 

Сега може би всеки, който не е твърде мързелив, ще започне да говори за отбора Хабиб, че използват стероиди.", сподели Немков.

Все още не е ясно какво вещество е открито в пробата на Нурмагомедов. Ще се отрази ли този провал на всички бойци около Хабиб ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес