Зареждане

Проспериращ боец в лека категория предизвика Nate Diaz

Проспериращ боец в лека категория предизвика Nate Diaz
Публикувано на: Септември 5, 2017 в 12:00 ч
 
Проспериращият боец на UFC в лека категория Mairbek Taisumov записа впечатляваща победа с нокаут в първия рунд над Felipe Silva този уикенд в Ротердам. Неговата бързина и бруталност бяха достатъчни, за да привлекат вниманието на бойци и фенове.
 
Сега, на вълната на серия от пет поредни победи, всички с нокаут, Taisumov предизвика Nate Diaz по време на интервюто след края на срещата.
 
"Наистина се радвам, че се върнах в Октагона, казвал съм това преди и ще го кажа отново: Не съм тук, за да говоря, тук съм, за да разбия всеки, който стъпи в Октагона с мен. Имам нужда от ТОП 10 опонент. Който и да е. Всички тези момчета не искат да се бият с мен. Попитах за всички момчета в ТОП 10 и никой не иска да се бие с мен. Аз съм в серия от пет поредни победи с нокаут. Хей, UFC, мисля, че заслужавам това."
 
"Michael Chiesa, че ако победя някой друг той ще се бие с мен, но тъй като нокаутирах вече трима опонента подред, той вече не отговаря. Anthony Pettis пък ми каза, че не съм достатъчно известен, за да се бие с мен. Nate Diaz каза, че е най-добрия. Diaz също добави, че ако UFC му плати 20 милиона долара, той ще се бие с мен в родината ми, но мисля, че той пуши твърде много.", заяви Taisumov.
 

Taisumov изравни Silva със земята за само 80 секунди и с основание отбеляза, че любовта на Diaz към марихуаната може да го предпази от конкуренцията.
 
Що се отнася до Diaz, той наскоро заяви, че ще се бие само с Conor McGregor за сумата от 20-30 милиона долара.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес