Зареждане

Профи бойци прогнозират Усман срещу Колби

Профи бойци прогнозират Усман срещу Колби
Публикувано на: Декември 11, 2019 в 10:29 ч
Главното събитие на UFC 245 ще срещне Камару Усман и Колби Ковингтън в битка за шампионската титла в полусредната категория.

Според букмейкърите шампиона Усман е фаворит, докато "Chaos" е сочен за аутсайдера.

Ето обаче какво казват някои от бойците на UFC за предстоящата битка.

Кевин Лий:
"Усман, Усман определено. Мисля, че той е по-добрия атлет и по-добрия боец. Ако не покаже емоции в битката и си играе неговата игра, би трябвало да победи и да нокаутира Колби.

Александър Волкановски:

ХАресвам стиловете и на двамата и това че налагат натиск. И двамата имат добра издръжливост, но издръжливостта на Колби е невероятна. Ще бъде доста оспорван двубой и Колби може би ще го вземе. В началото ще е оспорвано, но в късните рундове Колби ще вземе превес. Фен съм на Усман и ще гледам двубоя. Но мисля, че Колби ще победи.

Рики Саймън:
Харесвам темпото на Колби. Постоянно ти е в лицето във всички пет рунда. Харесвам неговия стил и мисля, че ще победи.

Гиоф Нийл:
Мисля, че Усман ще победи. И двамата са добри в борбата, но Усман има страйкинг и кардио и мисля, че ще победи със съдийско решение.

Ян Хейниш:
И двамата могат да спечелят, но повече бих заложил на Усман.

Коди Стаман:
Мисля, че Колби може да победи. И двамата имат феноменална издръжливост. Но Колби е по-техничния.

Ирен Алдана:
Надявам се Усман да спечели тази битка, но ще е много оспорвана. Ковингтън е добър, но не го харесвам като личност. Технически той е по-добрия и може би ще победи.

Били Карантило:
Мисля, че Ковингтън ще победи. Неговия стил на игра е доста труден. Налага постоянен натиск и има откачено кардио. Дори и да не го харесвам като човек, мисля че Ковингтън е по-добрия боец. Иска ми се и Масвидал да се изправи срещу победителя.

Джо Солечки:
Трудно е да залагаш срещу Ковингтън. Гледах последния му двубой на живо и беше направо показно. Но Усман прави всичко, което прави и Колби, но по-добре. Затова залагам на Усман.

Какви са вашите прогнози за двубоя?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес