Зареждане

Пресконференция преди UFC Vegas 11

Пресконференция преди UFC Vegas 11
Публикувано на: Септември 18, 2020 в 02:00 ч
UFC дадоха пресконференция преди събитието си този уикенд в Лас Вегас. За съжаление Колби Ковингтън и Тайрън Уудли, които са главна битка не взеха участие. Дейна Уайт сподели, че са преценили да не включват двамата бойци на пресконференцията. Участие взеха Доналд Серони и Нико Прайс, които ще се бият в подглавната битка на вечерта. Хамзат Чимаев и неговия съперник Джералд Мершарт също участваха. Джони Уокър и Райън Спан им правиха компания.

Почти цялото внимание беше насочено към непобедения чеченец, който се закани да смаже Мершарт. Чимаев показа неуважение към Мершарт и сподели, че ще го накара да се предаде, въпреки че американеца е черен колан, а Чимаев син в BJJ. Хамзат пожела Мершарт да му предаде черния си колан, ако го събмитне и Джералд се съгласи.

Нико Прайс беше категоричен, че неговата битка с Доналд Серони със сигурност ще спечели бонус, защото ще бъде брутален дуел. Уокър и Спан споделиха, че вярват в победата, но тя ще отиде само при един. Ето видео от пресконференцията, на която бойците застанаха лице в лице:






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес