Зареждане

Преместиха боя между Дипчиков и Гасанов за ACA 121 през април

Преместиха боя между Дипчиков и Гасанов за ACA 121 през април
Публикувано на: Март 16, 2021 в 00:00 ч
Битката за временната титла на ACA в средна категория между Никола Дипчиков и Магомедрасул Гасанов има нова дата. Първоначално срещата им беше обявена за ACA 120, което ще се проведе в края на месеца в Русия. Сега обаче от чеченската организация преместват битката им за ACA 121, което ще се проведе на 9-ти април в столицата на Беларус.

Дипчиков е номер 1 в класирането на ACA, а Гасанов е номер 2 в категорията. Победителя от срещата им ще стане временен шампион и ще си гарантира бой за безспорната титла със Саламу Абдурахманов.

Никола е с рекорд 20-7 в ММА и се намира в серия от 4 поредни победи с нокаут. Той успява да приключи 19 от срещите си и в 18 от битките нокаутира опонентите си. Всички негови загуби в клетката идват след приключване. Неговата последна загуба е от 2017 година със събмишън от Струс.

Гасанов от своя страна е с рекорд 15-2 в ММА и се намира в серия от 11 поредни победи. Той приключва само 4 от битките си и 2-те му загуби са с приключване. Последната му загуба е от 2015 година от Изагакмаев. В края на миналата година той победи Фролов с решение.

Ще успее ли Дипчиков да стане шампион в ACA ? 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес