Зареждане

Предложиха на Khabib да стане асистент на главата на Дагестан

Предложиха на Khabib да стане асистент на главата на Дагестан
Публикувано на: Ноември 9, 2018 в 11:05 ч
Шампиона в лека категория на UFC, Khabib Nurmagomedov продължава да се радва на внимение от света на политиката. Той беше поканен на среща с главата на Дагестан, Vladimir Vasilyev и получи награди, както и му беше предложено да стане асистент на Vasilyev. Khabib беше награден с "Орден за заслуга". Khabib сподели в интервю, че му било предложено да стане асистент :

Да, вярно е че получих предложение да стана асистент на главата на Дагестан. Това ще го обсъдим на следващата ни среща, която ще се проведе скоро. 


Vasilyev от своя страна сподели, че има интерес двамата с Khabib да работят за благото на Дагестан и Русия чрез развитието на спорта на който е посветил живота си. Бащата на Khabib, Abdulmanap също получи награди за постиженията си в спорта. Той също получи орден за физкултура и спорт от главата на Дагестан. Ето и как коментира главата на Дагестан това, което се случи:


Мечтата на всеки баща е да има син, който да стане талантлив, успешен, силен и куражлия. Abdulmanap, вие успяхте да отгледате човек с който цял Дагестан се гордее.


На срещата с Khabib участваха доста фигури от политиката включително депутати и министри. Все още не е ясно какво бъдещето крие за Khabib, но наскоро стана ясно, че той има още 1 битка от договора си с UFC и може и да не преподпише.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес